Getuigenissen

img_7843Het deel zijn van een team van 12 personen, om een klein dorp in Afrika in het Karibameer te bezoeken, verstoken van elektriciteit of stromend water, Munyama (naam van het dorp), leek een enorme uitdaging, maar God is groter dan de uitdagingen voor ons. Hij zegende ons met drie bijzondere contacten en openbaarde zichzelf echt aan ons en de Tonga mensen. Terwijl we ze leerden om waterfilters te bouwen, werden we met open armen ontvangen en gaven ze ons telkens iets om op te zitten. Na deze lessen vierden we dit met dansen en zingen.
Gods liefde werd uitgestort over ze op het moment dat ze God echt leerden kennen. Hij heeft ons zelfs de gelegenheid gegeven om te werken op een lokale school en om daar voor een week les te geven. God is daar echt aan het werk. Hij brengt mensen van over de hele wereld om te bedienen tot de Tonga mensen, omdat Hij zoveel van ze houdt. Ik heb er erg van genoten en koester het als een schat in mijn hart. Ik wil meer teams aanmoedigen om te komen en Daniel en zijn team te ontmoeten om betrokken te raken bij de visie en missie die God in hun harten heeft geplaatst.
Dirk Rust, Australië

img_0727Drie weken in the middle of nowhere, omringd door water, krokodillen en nijlpaarden! Het was fantastisch en voelde als een groot avontuur! Het allermooist was om leven, liefde en vreugde te brengen naar de lokale bevolking en hun dorpen. Ik hou van Munyama en de Tonga mensen, hun honger naar het woord van God is bijzonder! Ik wil graag nog een keer terug komen.
Raissa Neumann, Duitsland

web design in zwolle