Lisette December

Ik kom uit Nederland en sinds mei 2017 getrouwd met Daniel. Al sinds jaren heb ik het verlangen om mijn beroep als arts te combineren met zending. Ik heb de afgelopen jaren een aantal korte zendingsreizen in Afrika gemaakt. In 2015 bracht God mij op een onverwachte en verrassende manier terug naar Zambia. Hier ervoer ik dat God me uitdaagde om uit mijn comfortzone te stappen en mij volledig aan Hem over te geven en beschikbaar op te stellen voor lange termijn zending. In de weken die volgende maakte ik een keuze in mijn hart om hierop JA te zeggen en ik vroeg God mij te laten zien waar, wanneer, hoe enz.

Later deelde God Zijn hart met mij voor de Tonga bevolking in Munyama: “Ik heb de hoop voor deze mensen niet opgegeven.”

Hij is liefde, geeft vergeving, herstel en hoop. Mijn verlangen is om mijn beroep als arts in te zetten in het zendingsveld. Om het evangelie te
brengen in woord en daad! Mensen tot God te zien komen en te zien groeien in hun relatie met Hem. Om levens te zien veranderen. Echte verandering komt van binnenuit en brengt zichtbare verandering in persoonlijke levens, die van families en gemeenschappen.

Contact

lisette@revalval.com
Tel. Nederland en whatsapp in Zambia: + 31 645738835
Tel. Zambia: +260 973 770 191

Financiële ondersteuning kan worden overgemaakt naar:

  • Bank Number: NL38RABO0326521062
  • Onder vermelding van: Stichting Jeugd met een Opdracht, Heerde
  • Geef a.u.b. het volgende projectnummer op: ‘2937 Doctor in Missions’
  • Donaties zijn belastingaftrekbaar binnen Nederland
web design in zwolle